Nederlands English

Home

Onze appartementen liggen in de rustige wijk El Oasis bij de  badplaats La Marina. Het kleinschalige complex is nieuw en rijk gebouwd. Het bestaat uit een klein appartementsgebouw en twintig villa's. De ligging is ideaal; per auto ongeveer 10 minuten van het prachtige 17 kilometer lange zandstrand dat zich uitstrekt van Santa Pola in het noorden tot Guardamar in het zuiden. Het strand heeft praktisch geen bebouwing en een schitterende duinrij met pijnbomen.
Dit strand heeft ook een zogenaamde 'Blue Flag Rating'.

In de directe omgeving zijn er ook diverse golfbanen waaronder de beroemde baan El Plantio.

Het 75m2 grote dakterras heeft een spectaculair en volkomen vrij uitzicht op het natuurpark, de bergen en de zonsondergang.

De levendige stad Alicante (250.000 inwoners) ligt op ca 20 autominuten.

Lokale faciliteiten: in de nabije omgeving is er een uitgebreid aanbod van winkels, bars, restaurants, supermarkten, bankfilialen, internetcafe's, artsen en tandartsen, een politiebureau en een touristinformation. Er gaan dagelijks (zeer voordelige) bussen naar Alicante, Torrevieja, Elche en Guardamar. Elke week is er een grote gezellige markt in La Marina maar indien gewenst kunt u dagelijks een markt bezoeken in een van de omringende plaatsen.